IIA Albania Trajnime dhe Ngjarje

IIA Albania në bashkëpunim me Albanian Association of Banks, organizon trajnimin virtual Operational Risk - Assurance & Improvement në datat 26 - 27 Nëntor 2020.

Ky trajnim prej 8 orësh drejtohet nga Ariane CHAPELLE, një emër i mirënjohur në fushën e Riskut Operacional, fituese e çmimit 'Outstanding Achievement of the Year in Operational Risk' në vitin 2019 nga Risk.net, dhe pa dyshim një prej kontribueseve më të mëdha të studimit të riskut operacional, si në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës, trajnimeve dhe botimit të një prej librave bestseller në fushën e vet "Operational Risk Management: Best Practices in the Financial Services Industry".

Vendet janë të limituara, ndaj ju sugjerojmë plotësimin e procesit të regjistrimit përpara datës 10 Nëntor.
Për më shumë informacion mbi axhendën e trajnimit klikoni https://bit.ly/3mvaciI ose na kontaktoni në info@aiia.al.
< November 2021 >
 Sun  Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat 
 31 
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
 8 
 9 
 10 
 11 
 12 
 13 
 14 
 15 
 16 
 17 
 18 
 19 
 20 
 21 
 22 
 23 
 24 
 25 
 26 
 27 
 28 
 29 
 30 
 1 
 2 
 3 
 4 

 Image Viewer

  
  
Title
  
Location
  
Start Time
There are no items to show in this view of the "Trajnimet dhe Ngjarjet" list.
PreviousPrevious
43774.jpg